Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΣΠΑΛΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΣΠΑΛΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ



 ΥΛΙΚΑ

  Σπαλα χοιρινη  κομμενη για τηγανια
 1 πιπερια κοκκινη
 1 πιπερια πρασινη
 1 πιπερια κιτρινη
 150 γρ κεφαλοτυρι κομμενο σε κυβους
 1 ποτηρακι του κρασιου μαυροδαφνη
 Μαιντανο
 Αλατι
 Πιπερι

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  
   Σε μια μεγαλη κατσαρολα , ριχνουμε μεσα ελαιολαδο, τις πιπεριες κομενες σε κυβους και το κρεας μας και τα σωταρουμε. Την σβηνουμε με την μαυροδαφνη μας την  αλατοπιπερονουμε , ριχνουμε και δυο ποτηρια νερο και την αφηνουμε να βρασει ( αν χρειαστη προσθετουμε και αλλο νερο μεχρι να μαλακωσει το κρεας μας)Μολις το ζουμι μας παρει να χυλονη , προσθετουμε το κεφαλοτυρι μας και τον μαιντανο μας (ψιλοκομμενο), ανακατευουμε να παει παντου, τραβαμε την κατσαρολα μας απο την φωτια και την αφηνουμε σκεπασμενη  να λιωσει το κεφαλοτυρι μας

 Υ. Σ Η γευση αυτη θα σας μεινη αξεχαστη.    
           
                          ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου