ΣΠΑΛΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΥΛΙΚΑ
Σπαλα χοιρινη κομμενη για τηγανια
1 πιπερια κοκκινη
1 πιπερια πρασινη
1 πιπερια κιτρινη
150 γρ κεφαλοτυρι κομμενο σε κυβους
1 ποτηρακι του κρασιου μαυροδαφνη
Μαιντανο
Αλατι
Πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγαλη κατσαρολα , ριχνουμε μεσα ελαιολαδο, τις πιπεριες κομενες σε κυβους και το κρεας μας και τα σωταρουμε. Την σβηνουμε με την μαυροδαφνη μας την αλατοπιπερονουμε , ριχνουμε και δυο ποτηρια νερο και την αφηνουμε να βρασει ( αν χρειαστη προσθετουμε και αλλο νερο μεχρι να μαλακωσει το κρεας μας)Μολις το ζουμι μας παρει να χυλονη , προσθετουμε το κεφαλοτυρι μας και τον μαιντανο μας (ψιλοκομμενο), ανακατευουμε να παει παντου, τραβαμε την κατσαρολα μας απο την φωτια και την αφηνουμε σκεπασμενη να λιωσει το κεφαλοτυρι μας
Υ. Σ Η γευση αυτη θα σας μεινη αξεχαστη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου