ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
ΥΛΙΚΑ
Λουκανικα του κρεοπωλειου
Πιπεριες πρασινες
Ντοματες για σαλτσα
Λαδι -αλατι- πιπερι-1/4 κγ ζαχαρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα τηγανι βαζουμε καλαμποκελαιο και τηγανιζουμε τις πιπεριες μας ( αφου πρωτα τις εχουμε κοψη στα τεσσερα.
Αφαιρουμε αρκετο λαδι και τηγανιζουμε στο ιδιο τηγανι και τα λουκανικα μας , αφου πρωτα τα εχουμε κοψη σε κομματακια βουκιτσες.
Σε μια κατσαρολιτσα φτιαχνουμε την σαλτσα μας και πριν αρχισει να χυλονη καλα , ριχνουμε μεσα τα λουκανικα και τις πιπεριες μας, τ αφηνουμε να παρουν μια βραση, σβηνουμε την φωτια μας και αφηνουμε επανω την σκεπασμενη κατσαρολα μας.
Υ.Σ Προτιμηστε λουκανικα χωρις καποια ιδιαιτερη γευση (πρασο πορτοκαλι) κλπ, γιατι αυτες οι γευσεις ειναι εντονες και χαλανε το φαγητο μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αγαπημένο μου πολύ το σπετσοφάι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έχεις φτιάξει πολύ λαχταριστό, και τώρα που το είδα μου το θύμησες και θα το φτιάξω.