Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ


3 παντζαρια
 2 καροτα
 γιαουρτι στραγγιστο
 καρυδια
 σκορδο
 αλατι -πιπερι
   


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βραζουμε μαζι τα παντζαρια και  τα καροτα Μολις κρυωσουν τα κοβουμε σε μικρους κυβους  και  τα αλατιζουμε , ριχνουμε μεσα καρυδια ψιλοκομμενα, σκορδο  και γιαουρτι στραγγιστο, οσο θελουμε ,   και στο τελος προσθετουμε το ελαιολαδο.




                                            ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου