Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΡΩΣΙΚΗ

ΡΩΣΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ   


 2μεγαλες πατατες
 2 μεγαλα καροτα
 1 κουπα αρακα
 1/4 παριζα
 1/4 γκουντα
 500 γρ μαγιονεζα
 λιγο ανηθο

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
 Βραζουμε τις πατατες, τα καροτα και τον αρακα ( προσοχη να μην παραβρασουν). Περνουμε ενα μεγαλο ταπερ και κοβουμε ολα μας τα υλικα σε κυβους και τον ανηθο ψιλοκομενο, τα βαζουμε για λιγο στο ψυγειο  για να σφυξουν και στην συνεχεια προσθετουμε την μαγιονεζα ανατατευουμε καλα και   την αφηνουμε να κρυωσει .


                ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ












          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου