Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΝΙΤΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΣΝΙΤΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ

Σνιτελ
Αυγα
Φρυγανια τριμμενη
Αραβοσιτελαιο η σπορελαιο
Αλατι-πιπερι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλενουμε τα σνιτσελ μας και τα αφηνουμε να στραγγισουν, τα αλατοπιπερονουμε  και στην συνεχεια τα περναμε , πρωτα απο το αυγο και μετα απο την τριμμενη φρυγανια.Ριχνουμε στο ταψι μας το λαδι μας (αρκετο) και αραδιαζουμε τα σνιτσελ  γυρνοντα  στα και απο την αλλη μερια, για να λαδωθουν ολογυρα.Τα ψηνουμε σε προθερμενωμενο φουρνο για μια ωρα τουλαχιστον


                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου